VAD KOSTAR DET?

Ett hembesök kostar 350 kr/h efter RUT-avdrag. Väljer du att inte använda dig av RUT-avdraget kostar det 700 kr/h. Minsta debitering för ett hembesök är en timme, därefter betalar du 89 kr per påbörjad kvart efter RUT-avdrag.

VAD INNEBÄR RUT?

Sedan 1 augusti 2016 är IT-tjänster i hemmet berättigat RUT-avdrag. Det innebär att du som privatkund betalar halva priset för ett hembesök. För att du ska ha rätt till RUT-avdrag måste arbetet ske i den bostad som du helt eller delvis bor i. Du kan också använda dig av ditt RUT-avdrag om arbetet sker i dina föräldrars bostad, så länge det är du som betalar för arbetet. Varje person har rätt till 25.000 kr RUT-avdrag per år, så länge du är under 65 år då den summan stiger till 50.000 kr/år.

 

HUR LÅNG TID TAR DET INNAN JAG FÅR HJÄLP?

Vi vill kunna hjälpa alla våra kunder inom 48h. Vill du istället boka in ett besök längre fram i tiden går detta självklart också.

 

VAD KAN NI HJÄLPA MIG MED?

I stort sett kan vi hjälpa dig med allt som har med teknik att göra. Har du en TV som krånglar eller en dator som behöver installeras hjälper vi dig.

 

VAD HÄNDER OM NI INTE KAN LÖSA MITT PROBLEM?

Vi presenterar alltid en lösning på problemet, däremot så är det inte säkert att det blir på exakt det sätt du tänkt dig. Det kan handla om att något litet behöver köpas till eller att datorn helt enkelt är för gammal. Om vi inte lyckas lösa problemet du upplever på plats ser vi alltid till att du ska veta hur du ska ta dig vidare med din trasiga produkt. Vill du att vi sköter även den kontakten gör vi det.